019-132320 info@flush.se

Nytt företag -men inte nya i branschen!

Vi har en hög ambition med Flush Rörinspektion AB och vill profilera oss som ett nytt, fräscht och modernt alternativ i branschen.
Vi har en bakgrund som specialister inom den tekniska grenen av rör- och avloppsinspektionsbranschen där vi verkat sedan början av 2010, vilket gör att vi tekniskt ligger i absolut framkant med flera innovativa produkter och arbetssätt som kan göra stor skillnad i en annars lite konservativ bransch.

Vi har tagit fram och moderniserat de svenska versionerna av flera av de populäraste mjukvaruprogrammen för rörinspektion och -analys som idag finns på marknaden. Har du fått ett proffsigt och lättförståeligt protokoll i handen efter en rörinspektion är det inte osannolikt att vi ligger bakom det, eller att vi levererat utrustningen som använts vid utförandet av inspektionen.

Vi vet att vi kommer att komma in med en ny approach lite från sidan, med stor lyhördhet för marknaden och en mycket hög kvalitets- och ambitionsnivå och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med branschen.

Vi har ett brett kamerasortiment och genomgående mycket högkvalitativ utrustning. Vi kan dessutom som en av få aktörer i Sverige även serva och reparera den utrustning vi arbetar med, vilket minimerar risken för driftstopp ute på fältet.

Vi är i auktoriserade rörinspektörer för både mark och fastighet och tar oss gärna an alla typer av inspektionsjobb, men är specialiserade på tillskottsvattenutredningar, flödesmätning & akustisk rörinspektion.

Geografiskt utgår vi från Örebro vilket ger oss ett bra strategiskt läge mitt i landet.